Op stap met mijn ex terwijl ik getrouwd ben

op-stap-met-mijn-ex-terwijl-ik-getrouwd-ben

Op stap met mijn ex terwijl ik getrouwd ben

Ik weet dat ik niet de enige persoon ben die ooit zoiets heeft gedaan, maar ja! Ik  heb mij schuldig gemaakt aan indirect vreemd gaan. Eerlijk gezegd had ik zelf ook nooit gedacht dat ik ooit zo een stap zou maken. Ik zie mijzelf als een eerlijke persoon, maar kon mij ex toch niet weerstaan.

 

stalken

Stalken

Het begon allemaal met stalken. Hij stalkte mij 2 maanden na mijn huwelijk. Zijn gestalk ging door tot 3 maanden totdat ik eindelijk had ingegeven om met hem op stap te gaan. Ik heb mijn nummer nooit veranderd, nadat ik uit elkaar was gegaan met hem. Niet wetende, dat hij mij weer zou willen hebben. We hadden best wel een grote ruzie, want hij was nooit serieus in de relatie. Het stalken begon met bellen. Ik heb mijn man nooit gedurfd te vertellen dat mijn ex mij aan het stalken is. Ik was altijd bang dat hij er een groot probleem van zal maken. Mijn ex wist precies wanneer ik alleen thuis was en belde mij op dat moment. Hij deed alsof er nooit iets slechts is geweest tussen ons en bleef maar herhalen dat hij mij mist en van mij houdt. Na een maand begon hij elke keer te vragen om mij te ontmoeten. Natuurlijk kon ik dat niet doen, want ik ben getrouwd, ik heb een man en heb mijn verantwoordelijkheden naar hem toe. Ik kon ook niet zijn vertrouwen breken.

 

toch-een-kans

Toch een kans

Op een dag heeft mijn man besloten om met zijn vrienden eens lekker te gaan kamperen. Hij vroeg mij mee, want zo te zien gingen de andere vrouwen ook mee. Ik weet niet waarom, maar ik dacht direct aan een kans om met mijn ex uit te gaan en heb mijn man geweigerd. Hij is toen alleen gegaan. Ik wist wanneer mijn ex zou bellen en heb toen gezegd dat ik hem kan ontmoeten. Ik was ombewust voorbereid voor wat meer, want ik had mijn meest sexy lingerie aangetrokken. Toen ik mijn ex zag op de plaats van ontmoeting begon mijn hart te bonsen. Ik was al getrouwd, maar mijn hart bonste alsof het eruit zou springen! Met moet en al ben ik naar hem toe gelopen. Het was de bedoeling dat ik hem zou afsnauwen om mij nooit meer te contacten. Dat was dus anders gelopen. Het was in de park en hij zat op een bankje. Ik ben naast hem gaan zitten en er kwam geen geluid uit mijn mond. Hij begon het gesprek door te zeggen hoe blij hij is mij te zien en begon toen over vroeger. Nou, dat bracht al het kwaad weer naar boven bij mij. Ik herinnerde mij direct waarom ik hem had gelaten, schold hem uit en ben toen weggelopen. Hij kwam achter mij aan, gaf mij een zoen en zei: ‘nu is het officieel uit tenzij je meer wilt’. Ik stond versteld voor 2 minuten lang als een standbeeld en ben toen naar huis gegaan.

Related posts: