Mijn vader heeft mij misbruikt in Arnhem

Mijn vader heeft mij misbruikt in Arnhem

Mijn naam is Leslie. Vandaag, na zoveel jaren wil ik mijn verhaal delen.Maar ik wil dit wel hier schrijven omdat moeders moeten weten wat vaders doen. Vaders zijn slecht. Natuurlijk niet allemaal maar wel vaders zoals de mijne.

Heel lang heb ik hier niet over na willen denken want mijn vader is vroeg overleden. Ik zeg gelukkig, want ik weet niet hoe dit zou eindigen. Als klein jongetje was mijn vader mijn beste vriend. We deden alles samen. Ik ben de laatste zoon van mijn moeder. Ik heb een oudere zus en een broer.

Ik sliep altijd in bed bij mijn vader. Hij douchte mij en deed mijn kleren aan. In feite zorgde hij altijd voor mij, want mijn moeder was degene die werkte. Ik sliep altijd bij mijn vader. Hij heeft me nooit echt seksueel misbruikt, maar hij raakte mij altijd aan en hij liet mij hem aanraken. Als jullie snappen wat ik bedoel.

Hij overleed in een auto ongeluk toen ik 9 jaar was. Ik ben nu 21 jaar. Ik zie vaker berichten op Facebook dat veel mannen zich vergrijpen aan kleine jongens. Daarom wil ik de moeders vragen om extra op hun kinderen te passen. Niet alleen op hun dochters, maar ook op hun zonen. Ik zie vaak jongens alleen op straat lopen en denk dan aan die vieze mannen zoals mijn vader die houden van kleine jongens. Ik weet dat mijn vader ook mijn broer betastte. Hij heeft me dat zelf verteld. Ik heb het ook een keer gezien. Van mijn zus weet ik het eerlijk gezegd niet. Zij is weer een stuk ouder.

Mijn broer heeft geen contact meer met ons. Ik denk dat hij onze moeder de schuld geeft voor wat er met hem is gebeurd. Ik vind van niet. Ze kan het niet helpen, want ze wist het niet eens. Ik was minder aangeraakt, maar mijn broer was daadwerkelijk verkracht. Ik vind het natuurlijk heel erg. Mijn broer woont in Groningen en ik zou hem graag willen zien. Ik weet niet hoe ik dat moet aanpakken, want ik wil hem ook niet in verlegenheid brengen. Ik weet dat hij een zwaar leven heeft en ik ben zeker dat het door mijn vader komt.

Mijn vader kan ik niet meer straffen, want hij is al overleden. Ik zie zijn dood als zijn straf, maar als ik de verhalen lees her en der, wil ik de mensen opzoeken en martelen! Ik wordt er zo kwaad om. Deze ervaring heeft mij ook veranderd. Ik wil geen kinderen meer. Ik zelf zal mijn kind nooit wat aandoen, maar ik zou bang zijn dat iemand anders ze dit wel aan zou doen. Het is erg lastig om zo te denken, want mijn vriendin wil heel graag een kind. Zij weet niet waarom ik dat niet wil en ik blijf maar zeggen dat we nog te jong zijn.

Dus moeders, weer alert en let goed op uw kinderen. Laat een man hun toekomst niet verpesten.

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *