Mijn man zit op dating sites, Help!

mijn-man-zit-op-dating-sites-help

Mijn man zit op dating sites, Help!

Heb je het wel eens meegemaakt dat je man op dating sites zit? Mijn man en ik zijn al 5 jaren getrouwd en nu kom ik erachter dat hij bijna dagelijks op dating sites dames zit te checken. Voor wat ben ik er dan?

 

de-eerste-keer

De eerste keer

De eerste keer dat ik hem had gepakt was toen hij mij vroeg om een app te bekijken in zijn telefoon. Hij was in bad en zou een belangrijke appje ontvangen van een collega. Toen zijn app toon overging vroeg hij mij om even te kijken als het van zijn collega was. Nou wat ik toen zag! 3 foto’s van een naakte dame! Dan had zij nog het lef om mijn man te vragen naar een naakte foto van hemzelf. Ik scrollde meer naar boven, maar kon verder geen informatie vinden. Ik heb mijn man erop aangesproken en hij zei dat hij niet weet van wie dat smsje is.

 

de-tweede-keer

De tweede keer

De tweede keer dat ik hem had gepakt was het zeker dat hij met iets verkeerd bezig was. Hij was uren lang achter de laptop en kreeg op den duur slaap. Hij had zo een slaap dat hij vergat de open websites af te sluiten. Ik zou nu net naar bed gaan en zag dat de laptop niet helemaal was afgesloten. Ik maakte het open om het weer af te sluiten. Ik kreeg direct een dating site voor mijn ogen. Ik keek naar het profiel en zag de naam van mijn man en zijn foto. Er waren ook heel wat naakte foto’s van hem erin. Dit brak mijn hart, maar ik wist niet hoe ik hem ermee moest confronteren. Natuurlijk heb ik de hele avond niet kunnen slapen. ik had direct de website en zijn inlog gegevens opgeslagen en ben de volgende dag weer op de website gegaan. Ik kon mijn ogen niet geloven. Hij was al voordat wij getrouwd waren bezig op de dating sites. Ik had zin om mijn spullen te pakken en hem te verlaten, maar ik ben zwanger van onze eerste kindje en wil niet dat mijn kind zijn of haar vader niet kent.

 

een-oplossing

Een Oplossing

Na het besproken te hebben met mijn beste vriendin had ik de moed om hem te confronteren ermee. Ik heb hem gezegd dat ik al weet wat hij jaren lang achter mijn rug om uitspookte. Om het hem te bewijzen heb ik zelf de website geopend en ben ingelogd. Hij had geen woorden voor mij en kon niet anders doen dan huilen. Zijn tranen raakten mij niet eens meer. Ik leef nu heel afstandelijk van hem en zie dat hij meer tijd probeert te besteden met mij en minder op zijn telefoon of achter de laptop bezig is. Het doet wel pijn als ik er steeds aan denk of als ik hem soms alleen laat. Hij moet het kunnen voelen! Ik ben wel nog altijd opzoek naar een betere oplossing om dit aan te pakken. Zielige ik.

Related posts: