Dating met Frans in Amsterdam

dating-met-frans-in-amsterdam

Dating met Frans in Amsterdam

Wat was het toch een ervaring om op een date te gaan met Frans! Hij is de meest romantische persoon die ik op heb ontmoet. Dat kan ik zeker wel zeggen, want ik ben wel vaker op dates geweest met leuke kerels. Helaas had ik bij geen van ze zo een geluk dat het echt klikte tussen ons. Bij Frans had ik dat zeker wel. Het was een date dat begon in de ochtend en door ging tot in de avond.

 

de-ochtend-date

De ochtend date

Ik noem het maar de ochtend date, want dat was het eigenlijk ook. Wij hadden afgesproken bij Restaurant Bridges. Ik was gekleed in een paarse zomerse jurkje en hij had ook heel netjes aan. Een mooie strakke hemd, waarbij zijn lichaamsbouw te zien was. Ik had hem natuurlijk al eerder gezien, maar niet in zo een strakke pak. Hij zag er zeker wel goed uit. Hij betaalde alles voor mij. Ik was wel zo aardig om voor te stellen dat ik de helft betaal, maar hij weigerde dat klakkeloos en betaalde voor ons tweetjes. We spraken over allerlei ditjes en datjes. Hij is zeker wel iemand bij wie ik mij zelf kon uiten. Nadat wij gegeten hadden zijn we lekker even gaan wandelen langs het water.

 

de-middag-date

De middag date

De ochtend was al gauw voorbij. We konden heel goed praten met elkaar. Op den duur vroeg hij mij als ik naar de bioscoop wilde gaan. Ik zei dat we kunnen gaan op de voorwaarde dat ik dit keer betaal. Hij weigerde mij eerst, maar toen keek ik hem aan met mijn puppy ogen en hij begon te lachen. Hij zei dat hij ermee akkoord gaat, want in de avond heeft hij nog iets voor mij in petto. Natuurlijk was ik er benieuwd naar, maar hij wilde niets prijsgeven. Wij zijn toen naar de film gegaan. Al de kaarten voor de leuke films waren uitverkocht, dus dan zijn we maar naar een animatie film gaan kijken.

 

de-avond-date

De avond date

Als snel was het al avond. De film zelfde duurde anderhalve uur, maar het leek veel korter. Trouwens, tijdens de film hielden wij elkaars handen vast. Wat was dat romantisch zeg! Hij heeft mij gewoon gevraagd als hij mijn hand kon houden. Voor ik antwoord kon geven had hij mijn hand al vast. Een stevige, warme hand. Ik voelde mij eerlijk gezegd niet zo comfortabel, omdat ik nerveus was. Toen we weg gingen zei hij tegen mij dat hij ziet dat ik mij niet op mij gemak voelt. Hij zei tegen mij om mijn ogen te sluiten. Ik sloot mijn ogen en hij gaf mij een warme omhelzing. Voor in de avond zijn we naar de drive-thru van Mac Donald gegaan en geparkeerd bij een park. We maakten de gekste grappen. Frans is een lief persoon en romantisch op zijn eigen manier. Ik weet niet hoe, maar hij kon precies weten wat ik wou. In de auto hebben wij gekust en toen heeft hij mij thuis gebracht.

Related posts: