Beschuldig van vreemdgaan

Wat is vreemd gaan? 

Wat is eingelijk vreemdgaan? Een vraag die heel gemakkelijk lijk om te beantwoorden. Maar als jij er serieus over nadenkt is het niet eenvoudig te beantwoorden.

Vreemdgaan is en blijft een schrijnend onderwerp. Vreemdgaan kan zeer nare gevolgen met zich meebrengen.Het is daarom van groot belang om over dit onderwerp te praten.ER ZIJN ENKELE VRAGEN DIE GESTELD KUNNEN WORDEN WAT DE REDE VAN VREEMDGAAN KAN ZIJN.

  • ALS EEN VROUW VREEMD GAAT IN EEN RELATIE IS HET DOOR TE KORTKOMINGEN VAN DE MAN
  • Ze wilt seks met een andere man
  • Zij vermoedt dat haar man vreemd gaat

Seks

Niet alleen mannen houden van seks, ook voor de vrouw is het belangerijk in een relatie. Seks zorgt voor de aanmaak van een geluksstofje in de hersenen en het is goed voor het zelfvertrouwen. Als een vrouw weining of geen seks heeft met haar man kan het leiden tot vreemd gaan.Vrouwen kunnen seks en liefde van elkaar scheiden en dat kunnen ze wel heel goed.

Wraak

Als je partner vreemd is gegaan wil je vaak wraak nemen. Het enige dat je kunt doen om hem pijn te doen is het zelfde ook te doen.Dit gebeurt vaak als een man en een vrouw niet zo lang een relatie hebben.Wat doet zo een vrouw zij gaat dan vreemd met de vriend of met iemand die hun partner goed kent.Zij doet dat met de bedoeling het hem ook pijn zal doen.

Uitmaken

Door vreemd te gaan kan jij ook een relatie beëindigen als jij  naar een rede zoekt om het uittemaken met je partner.Niet alle  vrouwen zeggen iets als zij weten dat hun man vreemd gaat zij plegen liever een daad en bij deze is het overspel.Zij hoeven dan niet veel te praten, omdat het praten soms niet helpt het vreemd gaan wordt in sommige gevallen erger. De vrouw gaat dan vreemd om zich van binnen gerust te stellen. Komt de man er achter dat zij heeft uitgelopen heeft zij dan een rede om de relatie te beëindigen

Uitmaken

Vreemdgaan kan ook een makkelijke manier zijn om een relatie te beëindigen. Vrouwen gaan in dit geval bewust vreemd, zodat hun partner de relatie kunnen beëindigen er is dan geen uitleg meer nodig.

Aandacht

Als je  aandacht te kort heb van je partne, omdat hij meer uit dan thuis is.kan het ook leiden tot vreemdgaan.Er zij vrouwen die ,de aandacht missen van hun man en dan zoeken  ze bij een andere man die aandacht.Vreemdgaan kan beginnen  door lieve berichten voor elkaar te sturen of als jij een open oor hebt voor bepaalde gesprekken. ALS VROUWEN GEEN AANDACHT KRIJGEN VAN HUN MAN GAAN ZIJN DAT BIJ EEN ANDERE MAN ZOEKEN.

Vertrouwen

Vertrouwen is een belangrijke hoofdpunt in een relatie.Dit kan vreemdgaan voorkomen. Als een vrouw geen zekerheid heeft van haar partner zal zij het zeker ergens andres zoeken.Laat haar merken dat jij haar aantrekkelijk vind zo streel je dan haar ego en geef jij haar dan het gevoel van zekerheid .In en relatie moet er wederzijdse vertrouwen zijn.

 

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *